Töitä nuorille

Meille voit hakea kerhonohjaajaksi, kerhovalvojaksi tai työpalvelunuoreksi.

KERHONOHJAAJAKSI

 

Oletko innostunut, vastuuntuntoinen ja tulet toimeen lasten kanssa? Kerhonohjaajana pääset suunnittelemaan ja toteuttamaan omia ideoitasi 0 - 6 luokkalaisille lapsille. Sinun tehtäviisi kuuluu kerhojen toiminnan suunnittelu, toteutus ja ohjaus sekä kerhonohjaajien palavereihin osallistuminen.

Meillä on perinteisesti pyörinyt mm. erilaisia monitoimi-, kokki- ja  liikuntakerhoja. Voit myös tuoda esiin omia kerhoideoitasi. Pelaatko sählyä, jääkiekkoa tai muuta mukavaa ja haluaisit jakaa taitojasi muillekin? Jos olet taiteellinen, piirustus- tai muun taidekerhon vetäminen voisi olla juuri sinun juttusi. Tule kurssillemme, katsotaan yhdessä juuri sinulle sopiva. Kerhonohjaamisesta maksetaan palkkiota.

Kerhot toimivat kerran viikossa, joten sinulla jää hyvin aikaa myös opiskeluille ja harrastuksille. Kerhonohjaajan tulee olla vähintään 14-vuotias, mutta toivotamme ilomielin tervetulleeksi myös täysi-ikäiset ohjaajat.

Ja huomaathan, että opiskelijana voit myös saada opinnoista hyväksilukuja/opintopisteitä.

 

KERHOVALVOJAKSI

 

Osassa kerhoistamme on mukana myös kerhovalvoja. Kerhovalvojan täytyy olla yli 18-vuotias. Hän ei ole ohjausvastuussa, vaan toimii varsinaisten ohjaajien tukihenkilönä kerhossa. Valvojan tehtävä on huolehtia, että kaikki sujuu kerhossa suunnitelmien mukaan. Hän on myös viimeinen, joka lähtee kerhotilasta eli huolehtii, että valot, sähkölaitteet ym. on sammutettu ja että kerhotilan ovi tulee lukkoon.

 

TYÖPALVELUNUOREKSI

Jos olet luotettava, auttamisenhaluinen ja ahkera, työpalvelu voisi olla sinun juttusi. Työpalvelunuoret suorittavat asiakkaiden tilaamaa työtä heidän kotonaan. Työ voi olla esim. siivoamista, haravointia, lumenluontia, lastenhoitoa tai kaupassakäyntiä. Työ voi olla kertaluonteista tai pidempiaikaista asiakkaan toiveiden mukaan.

Työpalvelunuoren tulee olla vähintään 14-vuotias.

 

Työssäoppimaan

Meille voit tulla myös työssäoppimisjaksolle, mikäli olet reipas, ahkera ja tulet ihmisten kanssa toimeen. Opit uutta mukavassa ja iloisessa työympäristössä joka päivä. Työtehtäviisi voi kuulua mm. ryhmänohjausta kerhoissa, tapahtumien järjestämistä sekä kurssien ideointia.

 

KIINNOSTUITKO? Ota yhteyttä 050 365 0210 /Hanna tai tyrnava@4h.fi

Heips kaikki 4H-nuorten vanhemmat ja muut vapaaehtoiset aikuiset!

 

Vapaaehtoiset aikuisohjaajat ovat enemmän kuin tervetulleita mukaan toimintaamme! Harrastatko lennokkeja, käsitöitä, maalausta, kokkausta yms. Kiinnostaisiko sinua opettaa harrastustasi kerran viikossa innokkaille kerholaisille? Etsimme osaavia aikuisia toimintaamme, erikoiskerhot ovat kysyttyjä mutta osaavat ohjaajat ovat "kortilla". Ohjaajilla on käytettävissään 4H:n työkalupakki mm. TOP-tehtäväpankki sekä muu ohjausmateriaali.

Jos et halua ohjata kerhoa, voit vaihtoehtoisesti toimia jonkin nuoren ohjaaman kerhon "kummina" eli käydä välillä seuraamassa "kummikerhon" toimintaa paikan päällä ja antaa tarvittaessa neuvoja/ohjeistusta ja vinkkejä kerhon ohjaukseen sekä olla tukena ja turvana nuorelle ohjaajalle tarvittaessa.

Ota yhteyttä p. 050 365 0210, jos haluat lisätietoja asiasta.