Kotieläinkerho 1-4lk ma

Kerhossa tutustutaan kotieläimiin ja niiden hoitoon. Kerhossa käy kylässä kilttejä eläimiä ja mahdollisuuksien mukaan yritetään päästä retkeilemään niiden luona.


Luethan huolellisesti alla olevan tiedonannon!

Kerhoihin voit ilmoittautua ilmoittautumislomakkeella. Puhelimitse emme voi ottaa ilmoittautumisia vastaan.

Täytäthän ilmoittautumislomakkeen vähintään kaksi arkipäivää ennen kuin olet aloittamassa kerhotoiminnan. Jos kerho on täynnä, kerholomake on lukittu. Kerhoihin, joissa ilmoittautumislomake on täytettävissä, voit ilmoittautua. Varasijalle voit ilmoittautua kerholomakkeen alla olevasta painikkeesta. Kerhot aloitetaan, kun ilmoittautuneita on vähintään viisi.


TÄRKEÄÄ! Jos jostain syystä lopetat kerhotoiminnan kesken kauden, ilmoita siitä välittömästi 4H-yhdistykseen (tekstiviestillä p. 050 365 0210),  jotta voimme antaa paikan varasijalla olevalle.


TÄRKEÄÄ!! Mikäli osallistuja jättää käymättä kerhossa kolme kertaa peräkkäin ilmoittamatta, emmekä saa huoltajaan yhteyttä puhelimella tai sähköpostilla, annamme sijan kerhossa seuraavalle.

4H-toimiston neuvottelutila klo 15:30-16:30

Maanantaisin klo 15.30-17.00

Osallistun seuraavaan kerhoon:
Saako lastanne kuvata? Kuvia voidaan käyttää kerhotoimintaa koskevissa lehtijutuissa, yhdistyksen kotisivuilla ja vuosikokouksessa.

Jäsenyys vai kerhomaksu

Jäsenenä voit vaihtaa kerhoa vapaasti ilman uutta kerhomaksua. Lue jäsenyydestä lisää täältä:⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠

Klikkaa suoraan täältä, jos haluat liittyä jäseneksi