Töitä ja koulutusta

Hae jäteasemalle töihin! Haku päättyy 16.6.2018!

Hae sähköisellä lomakkeella!

 

Hei, oletko sinä kiinnostunut neuvonta-alan työtehtävistä? 4H hakee kahta reipasta, tunnollista ja asiakaspalveluhenkistä nuorta jäteasemalle. Jäteasema on avoinna torstaisin klo 16.00-19.00.

Täytäthän alla oleva hakulomakkeen 16.6.2018 klo 20 mennessä. 

______________________________________________________________________________

Meille voit hakea kerhonohjaajaksi, kerhovalvojaksi tai työpalvelunuoreksi.

KERHONOHJAAJAKSI

Oletko innostunut, vastuuntuntoinen ja tulet toimeen lasten kanssa? Kerhonohjaajana pääset suunnittelemaan ja toteuttamaan omia ideoitasi 0 - 6 luokkalaisille lapsille. Sinun tehtäviisi kuuluu kerhojen toiminnan suunnittelu, toteutus ja ohjaus sekä kerhonohjaajien palavereihin osallistuminen. Tällä hetkellä meillä toimii mm. erilaisia monitoimikerhoja, kokkikerhoja, liikuntakerhoja jne. Voit myös tuoda esiin omia kerhoideoitasi. Jos olet esim. ratsastustaitoinen, heppakerhon vetäminen voisi olla sinun juttusi. Pelaatko jääkiekkoa, haluaisitko jakaa taitosi muillekin? Jos olet taiteellinen, piirustus- tai muun taidekerhon vetäminen voisi olla juuri sinulle tarkoitettu.

Kerhot toimivat kerran viikossa, joten sinulla jää hyvin aikaa myös opiskeluille ja harrastuksille. Kerhonohjaajan tulee olla vähintään 14-vuotias mutta toivotamme ilomielin tervetulleeksi myös täysi-ikäiset ohjaajat. Opiskelevat hyötyvät kerhonohjauksesta siten, että he saavat koulusta hyväksilukuja/opintopisteitä.

KERHOVALVOJAKSI

Osassa kerhoistamme on mukana myös kerhovalvoja. Kerhovalvojan täytyy olla yli 18-vuotias. Hän ei ole ohjausvastuussa vaan toimii varsinaisten ohjaajien tukihenkilönä kerhossa. Valvojan tehtävä on huolehtia, että kaikki sujuu kerhossa suunnitelmien mukaan, jos kerhossa ilmenee ongelmia, valvoja puuttuu tilanteeseen. Hän on myös viimeinen, joka lähtee kerhotilasta eli huolehtii, että valot, sähkölaitteet ym. on varmasti sammutettu ja että kerhotilan ovi tulee lukkoon.

 

TYÖPALVELUNUOREKSI

Jos olet luotettava, auttamisenhaluinen ja ahkera, työpalvelu voisi olla sinun juttusi. Työpalvelunuoret suorittavat asiakkaiden tilaamaa työtä heidän kotonaan. Työ voi olla esim. siivoamista, haravointia, lumenluontia, lastenhoitoa tai kaupassakäyntiä. Työ voi olla kertaluonteista tai pidempiaikaista asiakkaan toiveiden mukaan.

Työpalvelunuoren tulee olla vähintään 14-vuotias. Palkka määräytyy voimassa olevan TES:n mukaan, esim. siivoustöissä palkka määräytyy PAM:n TES:n mukaan

 

Työssäoppimaan

Meille voit tulla myös työssäoppimisjaksolle, mikäli olet reipas, ahkera ja tulet ihmisten kanssa toimeen. Opit uutta mukavassa ja iloisessa työympäristössä joka päivä. Työtehtäviisi voi kuulua mm. ryhmänohjausta kerhoissa, tapahtumien järjestämistä sekä kurssien ideointia.

 

KIINNOSTUITKO? Laita hakemusta tulemaan :)

Heips kaikki 4H-nuorten vanhemmat ja muut vapaaehtoiset aikuiset!

Vapaaehtoiset aikuisohjaajat ovat enemmän kuin tervetulleita mukaan toimintaamme! Harrastatko lennokkeja, käsitöitä, maalausta, kokkausta yms. Kiinnostaisiko sinua opettaa harrastustasi kerran viikossa innokkaille kerholaisille? Etsimme osaavia aikuisia toimintaamme, erikoiskerhot ovat kysyttyjä mutta osaavat ohjaajat ovat "kortilla". Ohjaajilla on käytettävissään 4H:n työkalupakki mm. TOP-tehtäväpankki sekä muu ohjausmateriaali.

Jos et halua ohjata kerhoa, voit vaihtoehtoisesti toimia jonkin nuoren ohjaaman kerhon "kummina" eli käydä välillä seuraamassa "kummikerhon" toimintaa paikan päällä ja antaa tarvittaessa neuvoja/ohjeistusta ja vinkkejä kerhon ohjaukseen sekä olla tukena ja turvana nuorelle ohjaajalle tarvittaessa.

Ota yhteyttä p. 050 365 0210, jos haluat lisätietoja asiasta.