Töitä nuorille

Meille voit hakea kerhonohjaajaksi, kerhovalvojaksi tai työpalvelunuoreksi. Voit tulla myös kesätöihin tai työssäoppimaan.

Kuva: Suomen 4H-liitto / Emmi Virta
Kuva: Suomen 4H-liitto / Anu Parviainen
Kuva: Suomen 4H-liitto / Niko Parviainen

KESÄTÖIHIN

Tule meille kesätöihin! Kesällä voit tehdä mm. ruohonleikkuuta, siivoamista, lastenhoitoa, ikkunoiden pesua ja apuohjaajana olemista.

Laita hakemus ja CV toiminnanjohtajalle sähköpostiin: paivi.suvanne@4h.fi

Kysy lisää:
Päivi  050 3650 210 / paivi.suvanne@4h.fi

KERHONOHJAAJAKSI

Kerhonohjaajana olet 4H-kerhon sydän. Ohjaajana voit hyödyntää kerhokerroilla kaikkea osaamistasi, kuten omia harrastuksiasi. Kerhonohjaajuus on monelle ensimmäinen kosketus työelämään. 4H-kerhonohjaajat ovat vapaaehtoisia, mutta saavat kerhojen ohjaamisesta palkkion.

Kysy lisää Päiviltä


TYÖPALVELUNUOREKSI

Jos olet luotettava, auttamisenhaluinen ja ahkera, voisi työpalvelu olla sinun juttusi. Työpalvelunuoret tekevät asiakkaiden tilaamaa työtä heidän kotonaan. Osa asiakkaista on esim. taloyhtiöitä, jolloin työ voi tapahtua taloyhtiön tiloissa. Työ voi olla esim. siivoamista, haravointia, lumenluontia, lastenhoitoa tai kaupassakäyntiä. Työ voi olla kertaluonteista tai pidempiaikaista asiakkaan toiveiden mukaan.

Työpalvelunuoren tulee olla vähintään 14-vuotias.


TYÖSSÄOPPIMAAN

Meille voit tulla myös työssäoppimisjaksolle, mikäli olet reipas, ahkera ja tulet ihmisten kanssa toimeen. Opit uutta mukavassa ja iloisessa työympäristössä joka päivä. Työtehtäviisi voi kuulua mm. ryhmänohjausta kerhoissa, tapahtumien järjestämistä sekä kurssien ideointia.


Hei kaikki 4H-nuorten vanhemmat ja vapaaehtoiset aikuiset!


KERHOVALVOJAKSI

Osassa kerhoistamme on mukana myös kerhovalvoja. Kerhovalvojan täytyy olla yli 18-vuotias. Hän ei ole ohjausvastuussa, vaan toimii varsinaisten ohjaajien tukihenkilönä kerhossa. Valvojan tehtävä on huolehtia, että kaikki sujuu kerhossa suunnitelmien mukaan. Hän on myös viimeinen, joka lähtee kerhotilasta eli huolehtii, että valot, sähkölaitteet ym. on sammutettu ja että kerhotilan ovi tulee lukkoon.


VAPAAEHTOISET AIKUISOHJAAJAT

Vapaaehtoiset aikuisohjaajat ovat enemmän kuin tervetulleita mukaan toimintaamme! Harrastatko lennokkeja, käsitöitä, maalausta, kokkausta yms. Kiinnostaisiko sinua opettaa harrastustasi kerran viikossa tai kertaluontoisesti innokkaille laspille ja nuorille? Etsimme osaavia aikuisia toimintaamme, sillä erikoiskerhot ovat kysyttyjä, mutta kaipaamme lisää osaavia ohjaajia. Ohjaajilla on käytettävissään 4H:n työkalupakki, eli mm. TOP-tehtäväpankki sekä muu ohjausmateriaali.

Jos et halua ohjata kerhoa, voit vaihtoehtoisesti toimia jonkin nuoren ohjaaman kerhon ns. kummina eli käydä välillä seuraamassa kummikerhon toimintaa paikan päällä ja antaa tarvittaessa neuvoja/ohjeistusta ja vinkkejä kerhon ohjaukseen sekä olla tukena ja turvana nuorelle ohjaajalle tarvittaessa.

Ota yhteyttä p. 050 365 0210, jos haluat lisätietoja asiasta.