Haemme toiminnanjohtajaa - oletko se sinä?

31.5.2023

Sinäkö se olet – Tulevaisuuden tekijä 4H-yhdistyksessämme?

Haemme kokoaikaista toiminnanjohtajaa toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen. Työ alkaa 17.7.2023 tai sopimuksen mukaan.

Toiminnanjohtajan tehtäviin kuuluvat 4H-nuorisotyön organisointi, nuorten työelämävalmiuksien edistäminen, yrittäjyyteen kannustaminen, sidosryhmäyhteistyö ja viestintä. Toiminnanjohtaja johtaa itsenäisesti koko yhdistystä, sen taloutta ja toimintaa. Lisäksi hän vastaa kehittämishankkeiden suunnittelusta ja toteutuksesta. Toiminnanjohtaja toimii tiiviisti yhteistyössä yhdistyksen hallituksen, 4H-liiton ja muiden sidosryhmien kanssa.

Odotamme sinulta itsenäistä työotetta, hyviä sosiaalisia taitoja sekä intoa toimia lasten ja nuorten kanssa. Olet rohkea verkostoituja ja osaat tehdä yhteistyötä yli organisaatiorajojen. Olet sitkeä puurtaja; et pelkää hallinnollista työtä etkä taloudellista vastuuta, sillä olet harjaantunut niiden hoitamiseen tehokkaasti. Asenteesi on positiivinen ja yrittäjämäinen. Sinulla on hyvät johtamis- ja organisointitaidot sekä rohkeutta kantaa vastuuta. Nautit vaihtelevista työpäivistä ja sukkuloit sujuvasti erilaisten työtehtävien välillä. Arvostamme myös hankeosaamista ja alueen tuntemusta. Lisäksi odotamme sinulta soveltuvaa koulutusta, joustavuutta työajoissa ja valmiutta käyttää omaa autoa.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja itsenäisen työn sekä hyvän näköalapaikan alueen nuorisotyöhön ja nuorten yrittäjyyskasvatukseen. Meillä on vireästi toimiva työyhteisö, jolla on vakiintuneet yhteistyöverkostot ja vahva jalansija Tyrnävän kunnan alueen nuoriso- ja kouluyhteistyössä. Työtehtävässä saat paikallisen tuen lisäksi Suomen 4H-liiton tarjoaman valtakunnallisen tuen sekä hyvät koulutus- ja verkostoitumismahdollisuudet.

Tyrnävä on hyvä asua, elää, harrastaa ja tehdä työtä.

Tehtävään valittavan henkilön on esitettävä rikosrekisterilain 6.2. §:ssä tarkoitettu rikosrekisteriote. Lisäksi valitulta henkilöltä tullaan tarkastamaan luottotiedot. Palkkauksessa ja työsuhteen ehdoissa noudatetaan Neuvonta-alan runkosopimusta, palkkaluokka N4.


Lisätietoja antavat: 

Tiia Rusila, hallituksen puheenjohtaja p. 0503427134
Heli Hietala, aluejohtaja Suomen 4H-liitto p. 0445569138


Kiinnostuitko?

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi palkkatoivomuksineen ja ansioluetteloineen viimeistään ke 14.6. klo 15 sähköpostilla heli.hietala@4h.fi. Paikka voidaan täyttää jo ennen hakuajan päättymistä heti sopivan henkilön löydyttyä. Haastatteluun kutsutaan henkilökohtaisesti.


Työpaikkailmoitus Työmarkkinatorilla